30 November 2016

Percutian Pendek di The Kabin, Jeram


Cakkkkkk!!!
Assalamualaikum....
Susah tau nak dapat siaran langsung dari kaqlin ni....heheehehe...
Percutian ini adalah tidak dirancang lebih awal. Pada mulanya merancang nak ke Kuantan. Hotel pun dah siap booking. Cuti pun dah apply. Sekali lupa pulak musim tengkujuh sekarang ni. Kena ubah plan gamaknya. Nasib baik booking tanpa bayaran dengan agoda. Boleh cancel booking awal-awal.
Bila dah berjanji dengan budak-budak ni memang payah sikit jika tak tunai. Kesian pulak tengok muka sedih dorang. Bukanlah nak ajar anak-anak bila setiap kali cuti sekolah kena pi bercuti. Orang kata ukur baju di badan sendirikan. Akhirnya, Pak Ra Shid pulak suruh cuti tempat yang dekat-dekat je sebab cuaca sekarang ni tak menentu. Cari punya cari.....
Yes! Akhirnya pilihan kaqlin nak cuba Container Hotel. The Kabin, Jeram, Pantai Remis adalah pilihan hati kaqlin.
Oklah...Kaqlin belanja korang kolam mandi best di The Kabin dulu ek....ok bai ?
P/S : Jemput follow Intagram kaqlin Akak Kembang kalau nak tengok gambar oversiti kaqlin yang lebih banyak ek. 

No comments:

Post a Comment