12 August 2016

Open House Opis 2016

Maaf ibu-ibu ... bapak-bapak ... entah macamana pulak boleh tertinggal pulak satu lagi cerita raya hakak. Ampun ya ....
Tak tulis kang ... ada pulak yang tanya... Mana cerita kitaorang? huhuhu ... maka hakak tetapkan hati untuk menulis last part of Raya Akak Kembang ek.
Tahun ni opis hakak tak buat open-open house dalam opis. Kali ni buat kat dewan Premiera Hotel. Alaaaa ... bawah-bawah opis kami jek ... turun naik lift seploh kali pun okay jer ...
Ada tema pulak tahun ni kekdahnya. Tema open house HSK tahun ni "Raya Di Kampung". Ala ... feeling-feeling macam korang raya kat kampung ... hehehehehe ...
Sepatutnya dah Tema Raya Ala Kampung ni kenalah pakai ala-ala kain batik/pelekat gitew … tapi hakak taram je baju yang ada. Tupun beli last minit kat Setia City Mall. Maklumlah … raya kan sebulan … baju pun kenalah ada 30 helai … tak gitew … hahahahaha …
Nak tunggu gambar official dari photographer lama norrr … akak tempek je gambar dari ehsan-ehsan kawan-kawan hakak ek …
Sebelum orang ramai datang ... baik hakak fefeling Che Ta jap ek :)
Che Lin, Che Ti, Che Zie & Che Ka ...Hakak dilantik jadi ajk pulak. Maka kenalah bertugas awal bagi menyambut tetamu VVIP. Tetamu pulak adalah staff HSK KL & Seremban je pun … yang VVIP semua kengkawan Big Bos hakak.
Bersama bakal Hajjah. Selamat pergi dan kembali buat Puan Sri Zalina ke tanah suci Mekah. Kemain merah berjahang lipstiks hakak ... heheheheCLPG Team
Tumpang aura bakal perantin ... hehehe
Peguam hot ... power woman ... hehehehe
kawan gaduh - kawan luah perasaan - kawan cium molut :)
CLPG - Retail - Syariah Dept bergabong ngan Big Bos yang kiut tapi seremmmm :) hehehehe
Semua staff HSK untuk Raya 2016
Esoknya, dept kami pulak buat port luck raya. Selama sebulan raya memang makan je kejenya. Mana tak kembang ....
Masing-masing bawak satu hidangan. Aku bawak buah je ... tak sempat nak masak ...Jemput makan sambai kembong ye ...Department secoit kami. Dengan budak-budak attachment yang memang sporting giler ... lihat je pakwe sebelah hakak tu ... ajak kami bernasyid pulak ...Hakak-hakak maneh ...
Semalam, ada mamat tu ngajuk sebab gambar dia tak banyak ... kalini kena amik gambar dia jugak ... nanti takde orang nak tolong amikkan gambar hakak bila jenjalan nanti ...
Okay Bai! .....

No comments:

Post a Comment