10 December 2010

Lesung Idaman Kalbu

                                                            Image : Google
Raser-raser orang Melayu leh idup ker tanpa lesung batu? Hah...melayu sorang ni dah try pun..kunun-kunun...terrorlah..semua bohh ajerr..dalam putera blender tu...hampeh...sambal belacan tak hensem langsung sudahnya....
Dari Econsave ke Kedai 2 hengget...singgah plak ke Tesco...drop by gak kat Jusco...masih tak terjumpa jugak lesung batu idaman. Apsallah Ikea tak jual lesung batu ek..mesti cool....hehehe...
Lesung batu camner yang ko nak wahai Puan Alin Marlini??
Selalu aku tengok lesung batu ni samer jek pattern nye..tapi sejak aku lihat  Lesung Batu Abg Mat Gebu aku jadi tertawan. Aku ada gak tanya kat dia..tapi still belum ada jawapan.Barangkali lesung batu turun temurun kot...
Korangggggg........(dengan gaya manja ala2 Ella).......kalau korang tertengok ker...terpandang ker...terlihat ker...terdaring ker..terjumpa ker..terusher ker...
Koranggg bagitaulah aku ye...aku nak sangat nih...

No comments:

Post a Comment