30 Ogos 2017

Geng Copy Paste Beraya

Turn #BudakGading pulak datang beraya rumah Akak Kembang. Siang saudara mara malam pulak khas untuk Geng Copy Paste. Senang sekali jalan dan masak :)


Setiap tahun mesti dia jadi tetamu pertama ... hehehehe ...



Geng Saujana ... hehehehe ...


Tengkiulah kengkawan sudi makan nasi lemak podeh aku tu ek ...



Mak Dara yang ayussss githewww ...


9 + 1 geng yang dah balik ....


Baraan diteruskan ke rumah Datin Oren a.k.a Lily my bff :) Setiap tahun tak penah miss gi umah Lily ngan family aku ...


Baraan rumah Che Ta a.k.a Fita. Tiap tahun mesti masak sedap ...


Baraan rumah Mawar a.k.a Isma ... rendang minang ko memang sedap gilerrrr ...


Baraan umah Mona. Macam biasalah rumah chef macam-macam makanan sedap ...


Pestime beraya rumah Abang JJ & Eju. Mee tumis eju sedap kot ... teringat-ingat ...



Memang betul kata Shikin ... rendang minang dia memang takkan sama rasanya tiap tahun ... hehehehe ...


Rumah paling last baraan raya kami ialah rumah YB Azim. Teringat nasi tomato mak dia ...


Opss!!! yang ni pulak bukan Geng Copy Paste tapi #GengBudakGading. Tengkiu Ismaria :) sedap giler soto ko ...


Yang ni pun #GengBudakGading. Tq papa Pejal & Mama Noly :)


Budak-budak #GengBudakGading datang bertandang raya pulak ... hehehehe ...


Yang ni lagi bukan geng sekolah. Geng keje dari kat Wisma Yakin sampailah ke Menara Mara. Hajjah Norliana. Serius kakak jeles muda-muda dah pergi haji .. huhuhu ... tengkiu akhirnya sampai jugak awak ke rumah kakak ...


Alhamdulillah ... dah 3 tahun berturun kami buat baraan raya tanpa jemu. Semoga kita semua panjang umur dan murah rezeki. Boleh bertemu lagi raya tahun depan.